ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Στο λόφο της πόλης μας στο Προφήτη Ηλία για δασοπροστασία.

7/03/2021

 


Για ακόμα μια χρονιά, Η Λ.Ε.ΔΥ.Τ διοργανώνει εθελοντική δασοπυροφυλάξη στα δάση του Νόμου μας: μια δραστηριότητα που εστιάζει στην έγκαιρη ειδοποίηση των αρχών για συμβάντα δασικών πυρκαγιών, ενώ αποτελεί και μία ανεπανάληπτη εμπειρία για τους εθελοντές που συμμετέχουν. Σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ ειναι αναγκαία η κινητοποίηση των πολιτών για την πρόληψη δασικών πυρκαγιών. Οι δασοπυροφυλάξεις ξεκίνησαν την Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021 . Το  "ΤΜΗΜΑ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ" βρέθηκε στο λόφο της πόλης μας  στο Προφήτη Ηλία για δασοπροστασία.

Η προθυμία, ο ζήλος και η επιμονή των εθελοντών της Λέσχης μας σε ένα σκοπό: τη διαφύλαξη του δασικού πλούτου της περιοχής μας και την παροχή βοηθείας σε οποιοδήποτε συμπολίτη μας το έχει ανάγκη μας εμπνέει για να συνεχίσουμε. Κατά τις αντιπυρικές περιόδους  η Εθελοντική Ομάδα πάντα σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς επενέβη έγκαιρα σε όλα τα περιστατικά που συνέβησαν στη περιοχή ευθύνης της  αποτρέποντας ενδεχόμενες καταστροφές.







Καλούμε παλιούς και νέους εθελοντές να συμβάλουν και φέτος στην υλοποίηση ενός και μόνο στόχου, τη διαφύλαξη του κυριότερου «πνεύμονα» της πόλης μας , το λόφο του Προφήτη Ηλία.


Το αντάλλαγμα είναι ανεκτίμητο !


Γίνε και εσύ εθελοντής.


Προστάτεψε τα δάση της πόλης σου.


Δήλωσεις συμμετοχής στο στο email μας : led.trikala@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.